6 uurs activiteiten in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen bieden wij enkele activiteiten aan die ongeveer 6 uur in beslag zullen nemen. Deze activiteiten staan garant voor een dag vol outdoor plezier!
 
 
Uiteraard kan er ook een keuze gemaakt worden uit onze andere activiteiten.
 

Ardennen Trophy One

Deze combinatie activiteit bestaat uit 3 bestaande activiteiten:

Mountainbiken: Off Road Bike
De Ardennen lenen zich uitstekend voor een mooie tocht op de mountainbike. Na een instructie geeft de instructeur je een geschreven route met foto's mee.

MINIMALE LENGTE: 1.50M

River Ropes
Touwbanen parcours over het water. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een pinguïn-brug, een lussen-brug, een balken-brug, indianenbrug, touwnet en meer uitdagende hindernissen.

MINIMALE LENGTE: 1.40M

Boog- en buksschieten
Inzet en precisie leiden tot een schot in de roos.
 

Tarieven

Personen 10-15 16-25 26-40
Prijs p.p. € 55,50 € 55,50 € 49,50


Reserveer nu

Teamchallenge XL

De challenge begint bij de camping waar de deelnemers in teams worden ingedeeld en dan kan de tocht beginnen. Je verplaatst je samen met het team en aan de hand van verschillende tracks (kruispuntenloop, kompas schieten, foto-puzzeltocht) door de bossen en weilanden in het mooie Hoegne dal. Onderweg wordt ieder team geconfronteerd met een aantal opdrachten die door middel van behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden. Het begint met een kruispuntentocht, daarna vervolg je de route dwars door de weilanden. Hier hoef je niet verbaasd te zijn als je wordt geconfronteerd met een nieuwsgierige koe, stier, ree, vos of wild zwijn. Hierna kom je uit bij de pamperpaal. Dit is een activiteit die tussen de hoge bomen plaats gaat vinden. De beklimmers van de muur zullen geholpen moeten worden door de teamleden anders is het een onmogelijke opgave. De beklimmers van de pamperpaal en de kratstapelaar worden uiteraard gezekerd om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Naast deze opdrachten zijn er een aantal opdrachten die we nu niet aan je uitleggen, dat blijft een verrassing. Eén ding is zeker: het zijn echte teamopdrachten die door middel van samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden. Nadat jullie deze activiteiten afgerond hebben, loop je naar de volgende check point dat begint met een mini-tokkel waarna er een passage met een touwbrug over de rivier (de Hoegne) volgt. Zodra je deze hindernis ook succesvol hebt overwonnen, is het nog een klein stukje naar de camping waar de dag eindigt bij het beginpunt.

Tarieven

Personen 10-15 16-25 26-40
Prijs p.p. € 39,50 € 34,00 € 34,00


Reserveer nu