Exclusive: Exclusieve activiteiten in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen bieden wij enkele exclusieve activiteiten aan. Deze activiteiten staan garant voor een onvergetelijke dag met activiteiten die je niet iedere dag tegenkomt!
 
Heb je altijd al eens exclusieve en uitdagende activiteit willen doen? Bekijk dan de volgende activiteiten:
 
Uiteraard kan er ook een keuze gemaakt worden uit onze andere activiteiten.
 

Speleologie XL

Een spectaculaire en unieke tocht door een grottensysteem. Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. In de grot zorg je zelf voor licht d.m.v. een helm met hoofd-lamp.

Eerst lopen we een route om je ta laten wennen aan de grot en zijn klimaat, daarna ga je beginnen aan een absoluut unieke activiteit. Via meerdere abseils daal je (ver onder de grond) tientallen meters af naar het diepste punt van de grot. Vervolgens klim je via verschillende klimpassages en gangen het zonlicht weer tegemoet. Een onvergetelijke ervaring!

In vergelijking met de activiteit Speleologie, is deze grot meer geschikt voor de personen die op zoek zijn naar meer uitdaging en een meer technische grot willen verkennen.

 

Bekijk onze promotiefilm van Speleologie XL

 

Tarieven

Personen 10-13
Prijs p.p. € 34,50


In schoolvakanties kun je deze activiteit ook vanaf 1 persoon doen. Bekijk de mogelijkheden

Reserveer nu

Helicopter dropping

Speciaal voor de echte durfal bieden wij een spectaculaire helicopter dropping aan! Je wordt naar een geheime plek in het bos gebracht en hiervandaan zul je, met behulp van een kaart & kompas je weg terug moeten zien te vinden naar de start locatie. Een stukje (ont)spanning voor groot én klein! 

Om het extra spannend te maken zal er geen instructeur met jullie meelopen tijdens de dropping. Wees gerust! Iedere deelnemer is veilig thuis gekomen.... de ene groep wat vroeger dan de andere... maar dat is de uitdaging!

NB. Bij de concurrent is de vliegtijd slechts 6 minuten terwijl wij een vlucht van 9 minuten aanbieden!

Bekijk onze promotiefilm van de Helicopter dropping

Tarieven

Personen 15
Prijs p.p. € 95,00


Reserveer nu

Spanje Special

De weergaloos aantrekkelijke Spaanse Pyreneeën bieden vele mogelijkheden voor een avontuurlijke en exclusieve outdoor midweek of incentive. Canyoning, klettersteigen, raften, maar ook genieten van de Spaanse cultuur. Een lekker Spaans wijntje bij een heerlijke tapas hoort daar natuurlijk bij!

Wij kunnen in de Spaanse Pyreneeën de volgende activiteiten voor u organiseren:

NB. De informatie over de activiteiten is gebaseerd op de activiteit zoals wij die in de Belgische Ardennen uitvoeren.