8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Adrenaline TreehouseAdrenaline Treehouse Survival LifeAdrenaline Treehouse Freefall

Adrenaline Treehouse

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

In de Belgische Ardennen in de Vallei tussen Polleur en Theux heeft zich een gloednieuwe activiteit ontwikkelend bij survival life genaamd de Adrenaline Treehouse. Wat komt er bij Adrenaline kijken? Hoogte, grenzen verleggen, klimmen en snelheid. Dit alles komt voor bij de activiteit Adrenaline Treehouse.

Omhoog klimmen naar 16 meter  hoogte

Op een centrale plek met uitzicht over ons hele terrein en de vallei waarin Domaine Polleur gelegen is, bevindt zich de Adrenaline Treehouse op 16 meter hoogte. Na een uitgebreide instructie kun je omhoog klimmen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden om omhoog te gaan. Met de trappen en touwnetten ben je snel boven. Verder kun je ook met een touwladder omhoog klimmen waar een bepaalde techniek achter schuilt. Of kies je voor de klimgrepen die aan de boom zijn bevestigd?

Afdalen vanuit de treehouse

Met de laatste manier omhoog kun je ook direct weer naar beneden. Dit is namelijk met een fiets, heb jij ooit wel een op deze manier omhoog gefietst? Boven aangekomen zal de instructeur je verder begeleiden om naar beneden af te dalen. Via een tokkelbaan bijvoorbeeld waarmee je een snelheid haalt van 35 km/u.Ook kun je abseilend naar beneden, zelfs up-side-down!! Of durf jij van de Freefall af te springen

Een hele dynamische activiteit waarbij er veel te doen en te kijken is. Vanaf beneden en boven kun je je groepsgenoten aanmoedigen om de sprong te wagen.


 

Adrenaline Treehouse

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur: 1,5 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 22,50
16 - 25 personen: € 19,50

Er kunnen maximaal 20 personen tegelijk deelnemen aan de Adrenaline Treehouse. Als de groep groter is kan er een wisselprogramma gemaakt worden in overleg.

Adrenaline Treehouse XL

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur: 1,5 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 29,50
16 - 25 personen: € 24,50

Er kunnen maximaal 20 personen tegelijk deelnemen aan de Adrenaline Treehouse. Als de groep groter is kan er een wisselprogramma gemaakt worden in overleg.

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm.(optioneell)
  • Makkelijk zittende sportkleding.
  • Stevige schoenen met grip.
  • Haarelastiekje voor deelnemers met lang haar.

Niet geschikt voor

  • Personen met rugproblemen
  • Zwangere vrouwen
Kleinere groep?

Ben je met minder dan 8 personen? Check de beschikbaarheid en boek dan direct via onze website Spa Adventure.