8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.

Schoolarrangementen

Voor scholen hebben wij als uitgangspunt gekozen voor volledig verzorgde arrangementen, waarbij de docenten geen voorbereiding hebben aan activiteiten, maaltijden, accommodatie etc. Tijdens de schoolreis/werkweek wordt de docent niet ingezet als instructeur!! Deze dient alleen te zorgen voor orde tijdens de activiteiten en het verblijf op de accommodatie.
 
Onderstaande arrangementen zijn “voorbeeld” arrangementen van meerdere dagen. In deze "voorbeeld" arrangementen zijn een aantal van onze activiteiten opgenomen. Uiteraard is het mogelijk een programma op maat te maken, de voorkeur gaat uit naar telefonisch contact om snel en effectief te kunnen handelen.
Wij staan u graag te woord en zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur via telefoonnummer 0032-(0)87-307730
 
Offerte aanvraag
Bent u geïnterresserd in een arrangement naar uw eigen voorkeur of komt u met een afwijkend aantal personenen, een andere woonplaats anders dan hierboven vermeld, aarzelt u dan niet om even contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur via telefoonnummer 0032-(0)87-307730.
Of stuur een e-mail naar: seeyou@survivallife.nl