8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Boogschieten ArdennenHelikopter droppingMountainbiken ArdennenBuksschieten ArdennenMountainbiken in de Ardennen

Ardennen Trophy One

De Ardennen Trophy One is een verzamelnaam voor drie bestaande activiteiten. Deze zijn samengevoegd en vormen een mooi dagvullend programma.

Mountainbike Off Road Bike

De ardennen biedt vele mogelijkheden voor prachtige routes. Wij hebben een route uitgezet en in kaart gebracht van 18 kilometer door de omgeving. Je krijgt een instructie over het gebruik van de mountainbikes en tips voor onderweg. Uiteraard verzorgen wij ook een helm en krijg je een fotoroute kaart mee. Met deze fotoroute kaart gaan jullie zelf navigeren door middel van foto’s. Deze route is heel divers en gaat door de bossen en langs weilanden, over verharde en onverharde paden.

River Ropes

Een touwbanenparcours welke zigzaggend over de rivier de Hoegne gaat. Er zijn verschillende touwbruggen gemaakt met ieder zijn eigen uitdaging en moeilijkheidsgraad. Zo kom je bijvoorbeeld een pignuinbrug, touwnet, balkenbrug en een lussenbrug tegen.

Boog- en buksschieten

Op een meer ontspannen manier verschillende spellen doen met een handboog en een luchtbuks. Door middel van verschillende spelletjes zul je merken dat het richten steeds beter gaat. Hierdoor ben je goed voorbereid op een strijd wie de meeste punten kan schieten.

Deze activiteiten vormen een mooie combinatie omdat er verschillende bewegingsaspecten inzitten. Van intensief mountainbiken naar klimmen over een rivier en afsluiten met een strijd om wie zichzelf de Robin Hood van de groep mag noemen. In totaal duurt deze activiteit 6 uur. Er is geen vaste indeling van de onderdelen, dit is afhankelijk van de planning.

 
Ardennen Trophy One

Minimale leeftijd: Vanaf 14 jaar
Minimale lengte: 1.50m
Tijdsduur: 6 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 55,50
16 - 25 personen: € 55,50
26 - 40 personen: € 49,50

Algemene informatie

Reserveren

  • Deze activiteit moet je vooraf reserveren.

Kledingadvies

  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm
  • Kleding en schoeisel dat tegen een stootje kan en vies en nat mag worden
  • Elastiek (of lange sokken) om de broek van de ketting weg te houden
  • Reservekleding
  • Stevige (wandel)schoenen

Niet geschikt voor

  • Mensen met rugproblemen
  • Zwangere vrouwen