8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
River RopesGPS TochtKlimtoren

Ardennen Trophy Two

De Ardennen Throphy Two is een verzamelnaam voor drie bestaande activiteiten. Deze zijn samengevoegd en  dit vormt een mooi dagvullend programma.

Klimtoren

Bij deze activiteit zul je de hoogte in gaan. Onze klimtoren in vorm van een zendmast is 18 meter hoog. Er zijn twee manieren om de toren te beklimmen, via een vaste ladder in de toren of aan de buitenkant van de toren met een speleoladder. Deze ladder is met de juiste techniek te beklimmen en is iets uitdagender. Boven aangekomen stap je over het randje en volgt er een abseil naar beneden waarbij je zelf het tempo bepaald.

River Ropes

Een touwbanenparcours welke zigzaggend over de rivier de Hoegne gaat. Er zijn verschillende touwbruggen gemaakt met ieder zijn eigen uitdaging en moeilijkheidgraad. Zo kom je bijvoorbeeld een pignuinbrug, touwnet, balkenbrug en een lussenbrug tegen.

GPS tocht

Een prachtige wandeling door het Hoegnedal met behulp van een GPS apparaat. Na uitleg van het apparaat start je de route door de waypoints te volgen. Een wandeling door de bossen duurt ongeveer 1,5 à 2 uur.

Deze activiteiten samen vormen een mooie combinatie van verschillende bewegingsaspecten. Van het maken van een mooie wandeling tot het klimmen naar flinke hoogte. In totaal duurt deze activiteit 5 uur. Er is geen vaste indeling van de onderdelen, dit is afhankelijk van de planning.

 
Ardennen Trophy Two

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Minimale lengte: 1.40m
Tijdsduur: 5 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 42,50
16 - 25 personen: € 36,50
26 - 40 personen: € 34,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Kleding dat tegen een stootje kan en vies en evt. nat mag worden
  • Reservekleding
  • Stevige (wandel)schoenen

Niet geschikt voor

  • Mensen met rugproblemen
  • Mensen met hoogtevrees
  • Zwangere vrouwen
  • Slecht ter been
  • Kinderwagens/buggies