8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
High Ropes ArdennenHigh Ropes Parcours ArdennenHigh Ropes in de ArdennenArdennen High Ropes ParcoursHigh Ropes Parcours

High Rope Parcours Ardennen

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Als je in de Belgische Ardennen bent moet je ook een keer geklommen hebben. Wij beschikken over een gevarieerd klimparcours in en tussen de bomen. Na een uitgebreide uitleg over het gebruik van het materiaal volgt een oefenparcours aan de grond waarbij gekeken wordt of je het zekersysteem onder de knie hebt. Daarna klim je via een ladder omhoog en kom je op een plateau. Vanaf dit plateau starten er 3 verschillende routes. Iedere route is verschillend in niveau, moeilijkheid en krachtinspanning.
 

Verschillende routes van het high rope parcours

Het parcours ligt op ongeveer 6 meter hoogte. De routes bestaan uit verschillende soorten touwbruggen waardoor het klimmen gevarieerd blijft. Door touwen, kabels, een slinger, touwnet, tyrolien, balkenbruggen en tonnen volg je een weg tussen de bomen. Er is een mix tussen stabiele en onstabiele bruggen. Van makkelijk tot speels, moeilijk of technisch, voor iedereen zijn er uitdagende routes die je kunt doen.
 

High Rope Parcours XL

Je kunt kiezen uit 4 verschillende klimroutes met touwbruggen en 1 zipline route. Deze klimroutes zijn verschillend in niveau waardoor er voor iedereen voldoende uitdaging te vinden is.
Het parcours ligt op ongeveer 6 meter hoogte en met de dit XL parcours kun je stijgen tot 11 meter boven de grond. Je kunt zelfs over de andere touwbruggen heen klimmen of met een tyrolien een uitdagende route starten waarbij je in een net beland.
Durf jij nog hoger te gaan? Klim dan naar 11 meter hoogte  om vervolgens met verschillende ziplines tussen de bomen te vliegen. De laatste zipline is zelfs 80 meter lang!
 

Overige informatie

De gehele activiteit wordt onder het toeziend oog van onze instructeurs gedaan. Mocht iemand problemen hebben of niet meer verder durven, zullen zij ervoor zorgen dat je op een geheel veilige manier weer met beide benen op de grond komt. Deze activiteit is leuk voor alle doelgroepen, van families tot bedrijfsuitjes of vriendengroepen.

Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om het High Rope Parcours met een kleinere groep te doen. Bekijk hier de mogelijkheden.

 
High Rope Parcours

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Minimale lengte: 1.40 meter
Tijdsduur: 2 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 23,50
16 - 25 personen: € 19,50

High Rope Parcours XL

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Minimale lengte: 1.40 meter
Tijdsduur: 2 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 29,50
16 - 25 personen: € 25,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm
  • Makkelijk zittende sportkleding
  • Sport/wandel of bergschoenen
  • Haarelastiekje voor personen met lang haar

Niet geschikt voor

  • Mensen met hoogtevrees
  • Slecht ter been
  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met rugproblemen
Kleinere groep?

Ben je met minder dan 8 personen? Boek dan direct via onze website Spa Adventure

Video