Accommodaties

Survival Life werkt nauw samen met Camping Polleur. Door deze samenwerking is het mogelijk om niet alleen outdoor activiteiten te boeken, maar ook arrangementen. Het boeken van arrangementen is mogelijk in de maanden april tot en met oktober. In een arrangement kunnen verschillende outdoor activiteiten gecombineerd worden en kan hier een accommodatie bij gekozen worden. Hierdoor hoef je zelf niet meer op zoek naar een verblijfplaats wanneer je verschillende outdoor activiteiten wilt doen over verschillende dagen verspreid. Op de camping kun je uit verschillende accommodaties kiezen. Je kunt hierdoor je verblijf zo comfortabel maken als je zelf wilt.

Kies uit onze verschillende accommodaties

Combineer onze outdoor activiteiten met kamperen in de Ardennen. Reserveer een plaatsje op het bivakterrein. Op dit terrein is het mogelijk om een eigen tent neer te zetten of een accommodatie te bouwen. Hiervoor kun je materialen uit het bos gebruiken of gebruik maken van zelf meegenomen materialen. Het is op het bivakterrein niet toegestaan om vouwwagens, caravans of campers neer te zetten. Naast het bivakterrein kan er uit nog twee accommodaties gekozen worden. Reserveer een stacaravan classic voor tijdens je verblijf of huur een cabane. Klik op de accommodaties onderaan de pagina voor meer informatie.

Weekend in de Ardennen

Door een van de drie accommodaties te boeken bij de outdoor activiteiten, kun je er een leuk weekend in de Ardennen van maken. Naast activiteiten en accommodaties, is het ook mogelijk om je arrangement uit te breiden met een of meerdere maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke BBQ na een actief middagje of reserveer een lunchpakket voor tijdens de outdoor activiteiten.

Vraag een offerte aan voor een actief weekend in de Ardennen. Selecteer een of meerdere activiteiten, een accommodatie en een of meerdere maaltijden.