Outdoor activiteiten in de Ardennen

In de Belgische Ardennen bieden wij verschillende arrangementen aan. Groepsarrangementen, schoolarrangementen, arrangementen op basis van individuele inschrijving en zomeractiviteiten op de camping. Wij verzorgen het gehele jaar uitdagende outdoor activiteiten in de omgeving van Polleur, nabij Spa, Remouchamps en Coo.

Er is een keuze uit ruim 35 activiteiten. Van teambuildingactiviteiten tot individuele grenzen verleggen bij bijvoorbeeld klimmen & abseilen.

Veiligheid tijdens outdoor activiteiten

Survival Life werkt volgens de TUV veiligheidsnormen. Deze handleiding geeft aan hoe en met welke middelen op een hoog kwalitatief en veilig niveau gewerkt moet worden. Alle instructeurs van Survival Life zijn in het bezit van een EHBO diploma. Door regelmatige verplichte bijscholingen van onze instructeurs proberen wij je een veilig en vooral gezellig arrangement aan te bieden. Daarom luidt ons motto: Bij alle activiteiten staat veiligheid voorop en gezelligheid centraal.

Al onze outdoor activiteiten op een rij

Ardennen activiteiten

De Ardennen zijn natuurlijk ideaal voor outdoor activiteiten. Het prachtige landschap is perfect voor de actieve vakantiegangers. De natuur biedt voor ieder wat wils. Of je nu gek bent van fietsen, wandelen, water of klimmen en klauteren, er is altijd wel activiteiten in de Ardennen waar je van zult genieten. In de omgeving vind je vele rivieren en beekjes, waardoor je de mogelijkheid hebt om een middag te gaan raften of kajakken.

Outdoor activiteiten op de camping

Wanneer Camping Polleur je thuisbasis is, kun je ook deelnemen aan leuke outdoor activiteiten op en rondom het campingterrein. Deze challenges zijn echte teamopdrachten en zeer geschikt als teambuilding activiteiten. Vooral creativiteit en samenwerking zijn belangrijk om deze opdrachten te voltooien. Een echte aanrader voor bedrijfs- en teamuitjes.

Meer info over onze outdoor activiteiten

Klik op de specifieke activiteit voor meer informatie over de duur en overige info zoals kledingadvies. Wanneer je meer vragen hebt over onze outdoor activiteiten, arrangementen of accomodaties, neem dan contact op via seeyou@survivallife.nl of bel naar 0032 (0) 87 30 77 30. Wij helpen je graag verder!