Teambuilding activiteiten

Op zoek naar uitdagende teambuilding activiteiten en ben je van plan een gezellig en actief bedrijfsuitje te plannen? In de Belgische Ardennen bieden wij diverse teambuilding activiteiten. Deze activiteiten staan garant voor een avontuurlijke dag in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Heb je altijd al eens met je team of collega’s een uitdagende activiteit willen doen? Bekijk dan de volgende opties.

Outdoor activiteiten: Team

 •  
  team challenge

  Teamchallenge XL

  Deze dagvullend activiteit is een combinatie van een avontuurlijke wandeling en teambuilding spellen.

 •  

  Speleologie XL

  Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om de gangenstelsels te verkennen. Meer geschikt voor de echte waaghals!

 •  
  boogschieten

  Boog- en buksschieten

  Inzet en precisie leiden tot een schot in de roos.

 •  
  groep

  Teamchallenge

  Verschillende uitdagende onderdelen die d.m.v. samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden.

 •  
  gps tocht

  Dropping

  Met wagens worden jullie naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zullen jullie zelf de weg terug moeten zien te vinden.

 •  
  speleologie grotten

  Speleologie

  Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. Een ware belevenis!

 •  
  Adventure Walk

  Adventure Walk

  De ideale familie activiteit, een ruige tocht door de Ardense bossen en weilanden.

 •  
  Klimmen rots

  Klimmen en abseilen

  Diverse klimroutes en abseils, waarbij je de beginselen van het klimmen & abseilen kunt leren op een natuurlijke rotswand.

 •  
  raften

  Raften (enkel in de winter)

  Als de waterstand het toelaat, vaar je de rivier af in 8-10 persoons opblaasbare boten.

 •  
  paintball

  Paintball

  Gehuld in overall en uitgerust met een paintball geweer probeer je bij dit avontuurlijke spel de tegenstander met verfkogels te verslaan.

Teambuilding activiteiten Ardennen

Het groepsgevoel kan bij veel bedrijven nog stukken sterker worden. Om dit te bereiken zijn teambuilding activiteiten het perfecte middel. Tijdens teambuilding activiteiten is het erg belangrijk om goed samen te werken met uw teamleden. Door de activiteit leert u op een andere manier communiceren en samenwerken met elkaar. Leiderschap is een ander aspect van teambuilding. Tijdens een activiteit kunt u van sommige mensen een hele andere kant leren kennen. Wanneer uw bedrijf op zoek is naar bijvoorbeeld een nieuwe afdelingschef, kan het het zomaar zijn dat een van de teamleden tijdens een teambuilding activiteit de juiste kandidaat blijkt te zijn.

Kom langs met uw sportclub

Wilt u er een weekend of dag op uit met uw sportteam? Teambuilding activiteiten zijn dan een geweldig idee. Het is immers ook belangrijk om goed te communiceren en samenwerken binnen de sport. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk om met uw teamgenoten een teambuilding activiteit te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan raften, klimmen, paintballen of een van de andere teambuilding activiteiten. In het aanbod van Survival Life zijn er voor iedereen wel een aantal leuke teambuilding activiteiten te vinden. Om er een leuk weekend van te maken met uw team kunt u naast de activiteit ook een accommodatie boeken bij Camping Polleur, bekijk hier onze accomodaties.

Waar zijn onze teambuilding activiteiten?

Al onze teambuilding activiteiten vinden plaats in de omgeving van Camping Polleur, gelegen in het gelijknamige plaatsje Polleur. Camping Polleur ligt in een prachtig bosrijk gebied in de Belgische Ardennen. Sommige activiteiten, waaronder vlot bouwen en varen, vinden plaats in de buurt van Spa. Enkele andere teambuilding activiteiten vinden (gedeeltelijk) plaats op onze camping. Om uw groep te begeleiden zal er altijd een professionele instructeur aanwezig zijn bij de activiteiten. Op deze manier is er altijd iemand in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Daarnaast zal deze instructeur u voorzien van de nodige informatie. De teambuilding activiteiten van Survival Life zijn geschikt voor zowel jong en oud. Bij vragen over bepaalde teambuilding activiteiten kunt u gerust contact opnemen met ons.

Ontdek onze outdoor teambuilding activiteiten

Buiten in de natuur aan de teambuilding werken? Onze outdoor teambuilding activiteiten zijn volledig gericht op het verbeteren van de samenwerking binnen uw team, en dat in de buitenlucht. Tijdens de activiteiten staat samenwerking in het midden. Met bijvoorbeeld de dropping is het de uitdaging om met zijn allen de weg terug te vinden. Of ga met onze Adventure Walk een toch doen door de Ardense bossen. Op zoek naar een activiteit waarin u tegen elkaar strijdt? Ga dan paintballen in het bos. Met een paintball geweer probeer je de tegenstander te verslaan.