Teamchallenge in de Ardennen

Tijdens de teamchallenge ga je elkaars kwaliteiten hard nodig hebben om alle spellen zo goed mogelijk te volbrengen. De challenge bestaat uit 9 verschillende spellen waar samenwerking, kracht, vertrouwen, lef en de brains nodig zijn. Er zijn spellen waarbij je de hoogte in gaat zoals bij de trapeze sprong en het krat stapelen. Hierbij gaat het om lef en vertrouwen in de groep. Wie durft het verste weg te springen? Wie kan de hoogste krattenstapel bouwen? Voor degene met hoogtevrees zijn er genoeg taken die op de grond uitgevoerd moeten worden zoals de toren stabiel houden of kratten aangeven.

Verschillende kwaliteiten

Inzicht is belangrijk bij spellen zoals het moeras waarbij je met enkel twee balken over het moeras moet zien te komen zonder natte voeten te krijgen. Kracht komt te pas bij de beruchte muur. Dit is een muur van ongeveer 3,5 meter waarbij je enkel elkaar mag gebruiken om over de muur te komen. Dit kan alleen door op elkaar te vertrouwen en door de krachten te bundelen. Omdat de spellen zo verschillend zijn blinkt er in elk spel iemand anders uit met zijn of haar kwaliteit.

Grote groep? Battle tussen teams

Als de groep wat groter is kan die worden opgesplitst waardoor er een battle ontstaat tussen de twee of meer teams. Bij elk spel worden de scores bijgehouden zodat er na afloop gekeken kan worden welk team het beste heeft gepresteerd. Op een leuke manier leer je elkaar goed kennen en daarom is deze activiteit erg geschikt voor het creëren van een goede groepssfeer.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  team challenge

  Teamchallenge XL

  Deze dagvullend activiteit is een combinatie van een avontuurlijke wandeling en teambuilding spellen.

 •  
  mountainbike bossen

  Mountainbike huren

  Na een korte uitleg over de mountainbike kun je met of zonder een route een eigen tocht maken over verharde of onverharde paden.

 •  
  river ropes

  Challenge Parcours

  Een uitdagend parcours met verschillende hindernissen over het water en in de hoogte om je grenzen te verleggen en dient samen te werken.