Survival weekend Ardennen

Voor een avontuurlijk survival weekend zijn de Ardennen de perfecte plek. Wanneer je op zoek bent naar een actief en spannend weekend, bezoek je Survival Life in de Ardennen. Het maakt niet uit of het om een vriendenweekend, familie-uitje, vrijgezellenfeest of teambuilding uitje met collega’s gaat, bij Survival Life ben je gegarandeerd van een geweldig survival weekend. Door naast de activiteiten ook een verblijf te boeken bij onze camping, Camping Polleur, kun je er een survival weekend in de Ardennen van maken.

Plan je weekend Ardennen met verschillende outdoor activiteiten

Je kunt bij Survival Life uit meer dan 35 outdoor activiteiten kiezen. Van abseilen tot raften en van boogschieten tot nordic walking, er is voor ieder wat wils. Wanneer je een heel weekend komt survivallen kun je kiezen uit de standaard arrangementen. Wil je liever zelf een survivalprogramma samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bij elke activiteit op de website vind je informatie over de tijdsduur van de activiteit en voor welke personen de activiteit wel of niet geschikt is. Daarnaast staat er ook een kledingadvies bij de activiteit. We adviseren graag welke kleding het beste bij de desbetreffende activiteit past, zodat je optimaal kunt genieten tijdens je survival weekend Ardennen.

Accommodatie en maaltijden

Survival Life biedt je in samenwerking met Camping Polleur de mogelijkheid om gemakkelijk een compleet outdoor weekend te plannen in de Belgische Ardennen. Camping Polleur ligt naast Survival Life en hier kunnen we accommodaties en maaltijden verzorgen voor tijdens je verblijf. Hierdoor hoef je niet voor en na de activiteiten je te bekommeren over je eten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op Camping Polleur te eten of om een lunchpakket mee te nemen naar de activiteiten.

Bij Camping Ardennen kun je kiezen uit de volgende accommodaties, kampeerplaatsen, camperplaatsen, bivakterrein, groepstenten, stacaravans, appartementen, cabanes en chalets. Kom je met een grote groep? Kies dan voor Maison Polleur. Maison Polleur heeft tien slaapkamers en hier kun je met in totaal 28 personen verblijven. Daarnaast kun je ook een aantal maaltijden mee boeken met de activiteiten. Zo kun je een ontbijt- en/of lunchbuffet boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om het in een pakket mee te nemen. Daarnaast kun je ook barbecueën of uit verschillende andere warme maaltijden kiezen. Van een actief dagje uit in de frisse buitenlucht krijg je honger. Je kunt de accommodatie en maaltijden eenvoudig selecteren in het reserveringsformulier.

Ben je klaar voor jouw survival weekend Ardennen?

Krijg jij van bovenstaande zin in een avontuurlijk survival weekend in de Ardennen? Je kunt direct reserveren via ons handige reserveringsformulier en dan zien we elkaar snel. Tot ziens bij Survival Life!