Kajakken in de Ardennen

Zin in een gezellig outdoor avontuur in de Ardennen? Kom Kajakken bij Survival Life! Je kunt bij ons een kajak huren om een heerlijke en sportieve kajaktocht te maken. Dit gebeurt in de buurt van Stavelot. Stavelot is een van de gemeente in de Ardennen waar rivier de Amblève door heen stroomt. De Amblève is een rivier in het stroomgebied van de Maas. Stavelot ligt op minder dan een half uur rijden vanaf Polleur.  Kajakken Ardennen is een leuk uitje voor bijvoorbeeld met je familie, vrienden, collega’s of als teamuitje.

Kajak verhuur voor kajakken Ardennen

Bij onze kajak verhuur kunt u kiezen om een  1- of 2-persoons kajak te huren. Met de gehuurde kajak kun je in je eigen tempo de 9 kilometer lange afvaart afleggen. Kajak verhuur kost € 20,- per persoon. Zeker in de zomermaanden is het erg leuk om te kajakken in de Ardennen. Met het warme weer is dit een leuke activiteit, welke ook nog eens verkoeling biedt.

Wanneer je liever niet zonder instructeur de kajaktocht aflegt, kun je ervoor kiezen om een begeleide kajaktocht te doen. Een begeleide kajaktocht kost € 29,50 per persoon en is inclusief uitrusting. Voordat de kajaktocht begint zal de instructeur eerst nog even een korte introductie geven. Na deze instructie begin je samen aan de 9 kilometer lange kajaktocht.

Belangrijke informatie kajakken Ardennen

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het kajakken Ardennen niet altijd door kan gaan. Voor het kajakken in de Ardennen dient de waterstand tussen de 1 m3/s en 8 m3/s te zijn. Indien de waterstand onder de 1 m3’s is, wordt de rivier door de overheid gesloten en kunt er niet op kajakken. Bij een waterstand van tussen de 1 m3/s en 1,5 m3/s kan het kajakken doorgaan maar is er wel een grote kans op vastlopen op bepaalde stukken tijdens uw tocht. Wanneer de waterstand boven de 8 m3/s is, is het niet mogelijk om te kajakken. Wel kun je bij een waterstand van boven de 8 m3/s raften.

Controleer op deze website of de rivier geopend is voor kajakken. Wij hopen je binnenkort te zien kajakken in de Ardennen bij Survival Life. Via onze site spaadventure.be kun je kajakken Ardennen direct reserveren voor het aantal personen op de datum en tijd waarop je wilt kajakken. kajakken ardennen
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Klantbeoordelingen
Gemiddelde score: 8,3
Bekijk alle klantbeoordelingen
Survival Life - NL8,310
348 beoordelingen