Adventure Walk Ardennen

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

De Adventure Walk is een mooie wandeling van ongeveer 7 km waarbij je de omgeving en de prachtige natuur gaat ontdekken. Je loopt als groep door de ruige bossen van de Belgische Ardennen. Je loopt ook door de weilanden waar het mais soms tot boven je hoofd komt. Deze route gaan jullie zelf ontdekken door 3 verschillende navigatie manieren.

De adventure walk door de Ardennen

Jullie zullen beginnen met een kruispunten loop door de bossen waarbij je al een paar flinke klimmetjes en modderige bospaden tegenkomt. Hierna kom je de instructeur tegen en zal er een spectaculaire wateroversteek (tyrolien) plaats vinden. Daarna vervolgen jullie de weg door de trappetjes in de weilanden te vinden. Er zijn verschillende kleuren trappetjes die je door de weilanden en maisvelden leiden. Na het laatste trapje kom je weer de instructeur tegen waarmee je een teambuilding spel zal doen, hier is ook de mogelijkheid voor een korte pauze.

Het laatste stuk navigeer je door middel van foto’s te volgen door de weilanden. Hierbij moet je over trappetjes klimmen om de weg te blijven volgen. Als de route succesvol is gelopen kom je bij het laatste obstakel. Daar sluit je de tocht af met een gave tokkelbaan over het water.

Kaartlezen en samenwerken

De tocht is ongeveer 7 kilometer met veel diversiteit. Door middel van samenwerken kun je de weg vinden en de obstakels trotseren. Aan wie vertrouw jij de kaart toe? Door de vele diversiteit tijdens deze activiteit, is dit een geschikte activiteit voor veel doelgroepen. Families, scholen en bedrijven, voor ieders een leuke uitdaging. Trek je wandelschoenen aan en start de Adventure Walk.

Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om de Adventure Walk met een kleinere groep te doen.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  groep

  Teamchallenge

  Verschillende uitdagende onderdelen die d.m.v. samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden.

 •  
  boogschieten

  Boog- en buksschieten

  Inzet en precisie leiden tot een schot in de roos.

 •  
  river ropes

  Challenge Parcours

  Een uitdagend parcours met verschillende hindernissen over het water en in de hoogte om je grenzen te verleggen en dient samen te werken.