Adrenaline Treehouse (XL)

Wilt u deze activiteit boeken voor juli of augustus? Of wilt u met een kleine groep deze activiteit doen? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Op onze hoofdlocatie in Polleur hebben we een gloednieuwe activiteit ontwikkeld. Een activiteit die nog nergens in de Belgische Ardennen te doen is. De Adrenaline treehouse biedt veel diversiteit op het gebied van klimmen en beloont als je boven bent met een prachtig uitzicht over onze vallei. Via verschillende manieren kun je omhoog klimmen en naar beneden afdalen. Durf jij alle manieren aan?

18 meter omhoog klimmen

Na een uitgebreide instructie kun je beginnen met klimmen. Klim via verschillende touw netten omhoog naar de treehouse. Boven aangekomen op 18 meter hoogte kun je even bijkomen en genieten van het uitzicht. Je mag daarna afdalen op 2 verschillende manieren. Je kunt abseilen via het touw waarbij je je eigen tempo regelt, gewoon afdalen of durf jij op zijn kop? Met de tokkelbaan bereik je een snelheid van 35 km/h waarbij je dus snel beneden bent.

Adrenaline Treehouse XL

Na een uitgebreide instructie kun je beginnen met klimmen. Kies jij voor de touwnetten om omhoog te klimmen? Of kies je voor de monkey climbing waarmee je via klimgrepen aan de boom omhoog klimt. Via de touwladder kun je klimmen met een bepaalde techniek. Maar de mountainbike is toch wel de meest unieke manier om naar boven te gaan. Zo snel heb je nog nooit hoogtemeters gemaakt.

Afdalen op verschillende manieren

Aangekomen op 18 meter hoogte met een ver uitzicht kun je op verschillende manieren ook weer  naar beneden. Abseilen via het touw waarbij je je eigen tempo regelt, gewoon afdalen of durf jij op zijn kop? Met de tokkelbaan bereik je een snelheid van 35 km/h waarbij je dus snel beneden bent. Ook kun je je eigen grenzen verleggen door met de freefall de sprong te wagen.

Deze activiteit heeft veel variatie, de hoogte, het klimmen en de actie maakt samen de Adrenaline Treehouse tot must-do.