Adrenaline Treehouse (XL)

Wilt u deze activiteit boeken voor juli of augustus? Of wilt u met een kleine groep deze activiteit doen? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Op onze hoofdlocatie in Polleur hebben we een gloednieuwe activiteit ontwikkeld. Een activiteit die nog nergens in de Belgische Ardennen te doen is. De Adrenaline treehouse biedt veel diversiteit op het gebied van klimmen en beloont je als je boven bent met een prachtig uitzicht over onze vallei. Via verschillende manieren kun je omhoog klimmen en naar beneden afdalen. Durf jij alle manieren aan? Je kunt kiezen uit twee versies van de treehouse.

Adrenaline Treehouse

Na een uitgebreide instructie kun je beginnen met klimmen. Klim via verschillende touwnetten omhoog naar de treehouse. Boven aangekomen op 18 meter hoogte kun je even bijkomen en genieten van het uitzicht. Je mag daarna afdalen op 3 verschillende manieren. Je kunt abseilen via het touw waarbij je je eigen tempo regelt, gewoon afdalen of durf jij op zijn kop? Met de tokkelbaan kun je ook naar beneden waarmee je een snelheid bereikt van 50 km/h. Mocht je nog sneller naar beneden willen dan kun je de Freefall doen. Eén stapje (in het verleggen van je grenzen) en je maakt een freefall, klinkt simpel maar durf jij deze stap te maken?

Adrenaline Treehouse XL

De Adrenaline Treehouse biedt veel klimmogelijkheden en voor de echte durfals is de XL versie mogelijk. Hierbij kun je alles doen van de ‘normale treehouse’ en meer!
Je kunt bijvoorbeeld met de ‘monkey climbing’ omhoog waarmee je via klimgrepen aan de boom naar boven klimt. Via de touwladder kun je klimmen met een bepaalde techniek, maar de mountainbike is toch wel de meest unieke manier om naar boven te gaan. Zo snel heb je nog nooit hoogtemeters gemaakt. Deze unieke klimmogelijkheden komen extra bij de XL versie. Hiernaast heb je dus alles, ook de Freefall, tokkelbaan, touwnetten en abseil.

Deze activiteit heeft veel variatie, de hoogte, het klimmen en de actie maakt de Adrenaline Treehouse tot must-do.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  Klimparcours over het water

  River Ropes

  Touwbanen parcours over het water. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een pinguin-brug, lussenbrug, balkenbrug, indianenbrug, touwnet en meer.

 •  
  Klimmen rots

  Klimmen en abseilen

  Diverse klimroutes en abseils, waarbij je de beginselen van het klimmen & abseilen kunt leren op een natuurlijke rotswand.

 •  
  klimmen bos

  High Rope Parcours (XL)

  Touwbanen parcours in de bomen, verschillende uitdagende touwbruggen zoals een trapeze, balkenbrug en variatiebrug.