8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Kajakken Ardennen

Kajakken in de Ardennen

Wegens extreme droogte is kajakken in de Ardennen nergens goed mogelijk. Wij hebben een exclusieve afspraak met een electriciteitsmaatschappij dat ze soms extra water doorlaten, waardoor het mogelijk is om te kajakken vanaf 13:00 uur. Dagelijks kunnnen wij de waterstand checken vanaf 9:30 uur. 
 
U kunt telefonisch 0032 (0) 87 30 77 30 contact met ons opnemen om u te informeren over de mogelijkheid voor het kajakken.  Mocht de waterstand te laag zijn op de rivier dan hebben wij een leuk en goed alternatief op een natuurmeer.

 

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Als je naar de Belgische Ardennen gaat om actief bezig te zijn hoort kajakken er toch zeker bij. Wij verzorgen het kajakken in samenwerking met een externe partner op de rivier de Amblève. Hier kun je een kajak tocht maken in een één- of tweepersoons kajak (afhankelijk van de waterstand). Zodra je de kajak bent ingestapt ligt er een mooie tocht van 9 kilometer op je te wachten.

Kajak verhuur

Deze rivier heeft geen hoge moeilijkheidsgraad waardoor het kajakken voor iedereen een leuke activiteit zal zijn en de tocht uitermate geschikt is om zelfstandig op pad te gaan. De tocht neemt ongeveer 2 uur in beslag en je mag het tempo geheel zelf bepalen. De tocht brengt je langs bossen en uitgestrekte weilanden en velden. Op de kabbelende rivier zul je heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd actief bezig zijn. Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar meedoen onder begeleiding van een ouder/ verzorger. Er is echter wel een zwemdiploma is verplicht. Als je bij het eindpunt bent aangekomen kun je in een busje stappen en word je teruggebracht naar het startpunt.

Het kajak verhuur kan eventueel direct gereserveerd worden op www.spaadventure.be/kajak-verhuur

 
Kajak Verhuur

Minimale leeftijd: Vanaf 6 jaar, zwemdiploma verplicht
Tijdsduur: 2 uur

Tarieven (per persoon)
 € 20,00

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Zwemkleding
  • Schoenen die niet van je voeten kunnen glijden, dit i.v.m. het eventueel lopen op de stenen in de rivier
  • Geen slippers of laarzen
  • Regenjack tegen opspattend water
  • Trui (liefst van wol of fleece, want dan blijf je warm als je nat bent)
  • Warme reservekleding + handdoek
  • Wetsuits zijn in de wintermaanden ter plekke te huur, deze kunnen niet vooraf mee gereserveerd worden!

Niet geschikt voor

  • Mensen met rugproblemen
  • Zwangere vrouwen
Kleinere groep?

Wil je met minder dan 8 personen kajakken huren? Boek dan direct via onze website Spa Adventure