Paintball België

Wel in voor wat actie? In de Belgische Ardennen kan je dankzij de ruige omgeving uitstekend paintballen. Survivallife beschikt over een prachtig outdoorterrein in de Ardennen in België, in de omgeving van Polleur. Het is een groot terrein midden in het bos, en biedt tal van mogelijkheden om je strategisch op te stellen om iemand onverwachts te beschieten met verfkogels, of zorgt juist voor dekking als je zelf moet vluchten voor de verfkogels van je vrienden. 
 

Ga de paintball strijd aan met je tegenstanders

Paintballen is een leuk uitje voor iedereen die van spanning houdt en natuurlijk voor de mensen die niet bang zijn om de strijd met de andere paintballers aan te gaan. Bij het paintballen wordt er gebruik gemaakt van gekleurde verfkogels, waardoor het duidelijk zichtbaar is als je iemand hebt geraakt. Bij Survivallife maken we natuurlijk gebruik van overalls om de verf tegen te houden. Zorg er toch voor dat je kleren aan trekt die vies mogen worden, want met al die actie is het haas onmogelijk om je goede tenue schoon te houden! Verder zorgt survivallife natuurlijk voor alle benodigdheden voor een actieve paintball activiteit in België. 
 

Groot paintballterrein in de Ardennen

 
Omdat we beschikken over een groot terrein zorgen we er altijd voor dat er genoeg paintball deelnemers zijn om het spel extra spannend te houden. Je moet natuurlijk wel iemand hebben om op te schieten! Daarom voegen we kleinere groepen in sommige gevallen samen. Per paintball geweer krijg je standaard 100 kogels. Schiet je deze er snel doorheen? Geen probleem je kunt de kogels per 100 bijkopen, dan kan je er weer even tegen aan. 
 
Tot ziens bij survivallife!
 
Paintball Belgie

Paintball Belgie
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Klantbeoordelingen
Gemiddelde score: 8,3
Bekijk alle klantbeoordelingen
Survival Life - NL8,310
321 beoordelingen