Paintball België

Wel in voor wat spanning en actie? De Belgische Ardennen is een uiterst geschikte locatie om te paintballen door de ruige omgeving. Survival Life beschikt in de omgeving van Polleur over een prachtig outdoorterrein. Dit terrein in de Ardennen in België biedt tal van mogelijkheden om je strategisch op te stellen zodat je iemand onverwachts kunt beschieten met verfkogels. Tijdens het vluchten voor de verfkogels van je vrienden dekking zoeken achter een van de boomstammen of obstakels is natuurlijk ook mogelijk.

Ga de paintball strijd aan met je tegenstanders

Paintballen is een leuk uitje, maar niet geschikt voor mensen die bang zijn om een beetje pijn te lijden. Wanneer je geraakt wordt door een verfballetje kan het zijn dat je hier blauwe plekken aan overhoudt. Paintball is uitermate geschrikt voor iedereen die van spanning houdt. Ga samen met je team de strijd aan met je paintball tegenstanders. De gekleurde verfballetjes maken het goed zichtbaar wanneer je op iemand raak geschoten hebt.

Survival Life biedt overalls aan tijdens deze activiteit om de verf tegen te houden. Wij raden toch aan om kleding aan te trekken om vies te worden. Bij dit actieve uitje is het namelijk haast onmogelijk om je kleding helemaal schoon te houden. Trek ook niet je nieuwste schoenen aan, deze zullen waarschijnlijk vies worden van de omgeving en daarnaast misschien ook van de verfballetjes. De overige benodigdheden voor een actieve paintball activiteit in België zullen worden verzorgd door Survival Life.

Groot paintballterrein in de Ardennen

Het paintballterrein waar we bij Survival Life over beschikken is erg groot. Om het spannend te houden zorgen we daarom ook dat er altijd genoeg paintball deelnemers zijn. Het is namelijk wel belangrijk dat je iemand hebt om op te schieten. Met deze reden kan het voorkomen dat we je samen voegen met een andere groep wanneer je in een kleine groep komt. Ieder paintball geweer krijgt standaard 100 verfkogels. Zijn al je kogels al snel op? Je kunt de verfballetjes per 100 bijkopen. Op deze manier kun je door blijven gaan met op de tegenstander schieten.

Wij zien je graag bij Survival Life!

Paintball Belgie

Paintball Belgie
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Klantbeoordelingen
Gemiddelde score: 8,3
Bekijk alle klantbeoordelingen
Survival Life - NL8,310
348 beoordelingen