Down Hill steppen in de Ardennen

Wil je deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek Down Hill steppen dan direct via Spa Adventure.

Ben je sportief en hou je van adrenaline? Dan is onze step activiteit een geschikte activiteit voor jou! Durf jij het aan om met een robuuste step gave afdalingen en modderige bospaden te trotseren? De Belgische Ardennen zijn prachtig en hoe gaaf is het om de bossen te verkennen met een step?
Op onze hoofdlocatie stap je in een busje en brengen we je omhoog naar het startpunt. Vanaf hier starten jullie op eigen gelegenheid met de tocht.

Down Hill Step

De down hill route is voor de echte waaghalzen. Na een uitgebreide instructie van onze instructeur ga je op pad met een foto routekaart. Het begin van de route zal nog voornamelijk vlak zijn. Daarna volgt een mooie afdaling van ongeveer 7 kilometer. De Down Hill Step eindigt weer op onze hoofdlocatie in Polleur. De tocht zal ongeveer 35 minuten duren, natuurlijk afhankelijk van het tempo van de groep, maar voor de complete activiteit (ontvangst, wegbrengen, uitleg, etc.) zal 1,5 uur gerekend worden.

Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om de Down Hill Step met een kleinere groep te doen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  Adventure Walk in de Belgische Ardennen

  Adventure Walk

  De ideale familie activiteit, een ruige tocht door de Ardense bossen en weilanden.

 •  
  mountainbike downhill

  Mountainbike/MTB – down hill

  Geen zin om naar boven te fietsen, maar wel in een ruige tocht naar beneden? Dan is de Down Hill mountainbike de activiteit die je zoekt.

 •  
  quadrijden

  Quadrijden

  Er zijn meerdere mogelijkheden, je kunt een begeleidde tocht gaan rijden maar je kunt ook een parcours rijden, wedstrijdjes doen, estafette, etc.