Helikopter dropping in de Ardennen

Zijn jullie opzoek naar een spectaculaire activiteit? De helikopter dropping is voor echte avonturiers! Een unieke activiteit vol spanning die een onuitwisbare indruk achterlaat.

We starten de activiteit op onze hoofd locatie in Polleur. Hier stapt iedereen in onze busjes in en rijden wij naar een vliegveld in de buurt. Hier aangekomen is het tijd voor de spectaculaire vlucht. Met drie personen gelijktijdig stap je in de helikopter. Na het opstijgen vlieg je over het prachtige landschap van de Belgische Ardennen. Een fantastisch uitzicht wat jullie nooit meer zullen vergeten! Na een prachtige vlucht kom je terug bij het vliegveld en stappen de volgende 3 personen in. Zodra de eerste groep compleet is stappen zij weer in een busje en worden gedropt op een plek die je misschien wel hebt gezien vanuit de lucht. Vanuit hier ga je door middel van een kaart terug navigeren naar de hoofd locatie in Polleur. Hoe goed is jullie richtingsgevoel en coördinatie? Wie neemt de leiding zodat jullie de weg terug vinden?

Deze activiteit is door de helikoptervlucht erg afhankelijk van het weer. De beste periode om deze activiteit te doen is van april tot eind september.  De activiteit is te boeken vanaf 15 personen en dient ruim van te voren geboekt te worden.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  Nightchallenge een gave klim activiteit in het donker

  Night Challenge

  Een uitdagend parcours in het donker met verschillende hindernissen, veel touwbruggen en een spectaculaire tokkel.

 •  
  speleologie grotten

  Speleologie

  Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. Een ware belevenis!

 •  
  Klimmen rots

  Klimmen en abseilen

  Diverse klimroutes en abseils, waarbij je de beginselen van het klimmen & abseilen kunt leren op een natuurlijke rotswand.