8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
GPS tocht in de Ardennen

GPS tocht in de Ardennen

De Belgische Ardennen hebben natuurlijk prachtige bossen. Door deze bossen kan je mooie wandelingen maken. Na een korte uitleg over het GPS apparaat gaat de wandeling beginnen. Vanaf onze hoofdlocatie zijn er twee verschillende wandelroutes uitgezet die je kunt bewandelen aan de hand van een GPS toestel. In het GPS toestel zijn de coördinaten al opgeslagen, de zogenaamde Waypoints. In de roadmap die je meekrijgt staat stap voor stap beschreven hoe je de route gaat vervolgen. Zoek de juiste Waypoints op in het toestel en volg zo een prachtige route door de bossen.

Deze tocht wordt gelopen door het Bois de Stanneux, over (smalle) onverharde bospaden. In het begin is het heel wat stijgen om daarna een prachtig uitzicht te hebben boven in de bossen. Als je geluk hebt spot je nog een hertje of een wild zwijn!

Welke GPS tocht kies jij?

We hebben twee verschillende routes beschikbaar. Een 1,5 à 2 uurs route van ongeveer 7 km en een 4 uurs route van ongeveer 12 km lang. Bij de 4 uurs route, ook wel GPS XL genoemd, loop je door de bossen en kom je langs de ruïne van Franchimont, een van bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Het is ook mogelijk om de GPS tocht (XL) op individuele basis te doen. Reserveren hiervoor is echter niet mogelijk en afhankelijk van de beschikbaarheid.

 
GPS tocht (XL)

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur GPS tocht: 1,5 à 2 uur
Tijdsduur GPS tocht XL: 4 uur

Tarieven
19,50 per 4 personen (€ 50,00 borg per apparaat)

NB. Het aantal personen weergeeft niet het aantal apparaten!

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Stevige wandelschoenen
  • Kleding die tegen een stootje kan en vies mag worden

Niet geschikt voor

  • Slecht ter been
  • Kinderwagens/buggies