8,3
Klanten beoordelen Survival Life - NL met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Vlot bouwen Ardennen

Vlotbouwen en varen in de Ardennen

Voor de ultieme teambuilding is vlotbouwen & varen een geschikte activiteit. Hoe goed kan je als groep daadwerkelijk samenwerken. Op een prachtige locatie bij het meer Lac de Warfaaz zal deze activiteit plaatsvinden. Door middel van palen, tonnen en touw zal er per groep een vlot gebouwd worden. Het ligt aan de groepsgrootte of er één of meerdere vlotten gebouwd worden.

Jullie rijden naar de locatie en wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Eerst volgt er een instructie over de verschillende knopen die van pas zullen komen bij het bouwen van een stevig vlot. De knopen mastworp en dubbele sjorring komen voornamelijk van pas. Na oefenen van deze knopen kan het bouwen van het vlot beginnen. Wees zo creatief mogelijk en maak het vlot zoals je zelf wilt. Als het vlot maar blijft drijven. Maken jullie een vlot met een echte mast en veel ruimte voor de groep? Of bouwen jullie hem zo praktisch mogelijk? Zodra het vlot klaar is leggen we hem gezamenlijk in het water. Dan worden de reddingsvesten aangetrokken en de peddels verdeeld. Het doel is om naar de overkant van het meer te varen en weer terug. Dit uiteraard zonder in het water te vallen. Dit kan soms tot erg hilarische momenten leiden. Als er meerdere vlotten zijn zal er een echte race ontstaan. Na afloop van de race zal het afbouwen van het vlot beginnen. Ook dit is soms een race wie dit het snelste kan.

Wie neemt de leiding in het bouwen en coördineren en wie kan er als de beste knopen? Test jullie team skills tijdens het vlotbouwen & varen.

 
Vlotbouwen en varen

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur: 3 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 29,50
16 - 25 personen: € 25,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Reserve kleding
  • Er mag niet gezwommen worden in dit meer dus zwemkleding is niet noodzakelijk!

Niet geschikt voor

  • Mensen zonder zwemdiploma