Teambuilding activiteiten

Ben je van plan een gezellig en actief bedrijfsuitje te plannen? In de Belgische Ardennen bieden wij diverse teambuilding activiteiten. Deze activiteiten staan garant voor een avontuurlijke dag in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.
 
Heb je altijd al eens met je team of collega’s een uitdagende activiteit willen doen? Bekijk dan de volgende opties. 
 
 

Teambuilding activiteiten in de Ardennen

Om het groepsgevoel te verbeteren kiezen bedrijven vaak voor teambuilding activiteiten. Dit is het perfecte middel omdat samenwerking bij teambuilding activiteiten erg belangrijk is. Tijdens deze outdoor activiteiten leer je met elkaar communiceren. Daarnaast is er ook ruimte voor natuurlijk leiderschap. Tijdens teambuilding activiteiten leer je soms een totaal andere kant van iemand kennen dan je gewend bent. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe afdelingschef? Misschien dat de beste kandidaat voor deze functie wel opvalt tijdens het opbouwen van een vlot!

Teambuilding activiteiten met je sportclub

Ben je op zoek naar iets voor een teamweekend of een teamuitje met de sportvereniging? Teambuilding activiteiten zijn hier perfect voor. Net als bij bedrijven leer je elkaar beter kennen wanneer je samenwerkt en communiceert met elkaar. Naast dat het goed is voor de band binnen het team is het natuurlijk ook hartstikke leuk om bijvoorbeeld te gaan raften, klimmen of paintballen met je teamgenoten. Naast raften, klimmen en paintballen biedt Survival Life nog vele andere teambuilding activiteiten aan. Wil je er een teamweekend van maken? Combineer dan onze teambuilding activiteiten met een overnachting in een van onze vele verschillende accommodaties

Waar zijn onze teambuilding activiteiten?

Al onze teambuilding activiteiten vinden plaats in de buurt van Camping Polleur. Camping Polleur ligt in een prachtig bosrijk gebied midden in de Ardennen. Een aantal van de activiteiten vinden (deels) op de camping plaats. Andere activiteiten vinden bijvoorbeeld plaatst in het water in de buurt bij Spa, dit geldt bijvoorbeeld voor de teambuilding activiteit ‘vlot bouwen’. Wij zorgen dat bij alle activiteiten professionele begeleiding aanwezig is. Op deze manier is er altijd iemand die een oogje in het zeil kan houden en informatie kan geven indien nodig. De teambuildingactiviteiten zijn voor jong en oud. Heb je vragen over een van de teambuilding activiteiten? Neem dan even contact met ons op.